Wilma Bergveld

Wilma Bergveld (1959) was van juni 2012 tot september 2018 voorzitter van de PvdA-afdeling Wassenaar. Wilma was in 2002 en 2003 algemeen bestuurslid van de PvdA-afdeling Nieuwegein, haar vorige woonplaats.

Wat zijn je drijfveren?
Democratie vind ik erg belangrijk. Ongetwijfeld hebben een rechtenstudie en bijna 25 jaar werkervaring, waarvan het overgrote gedeelte bij een lagere overheid, daar stevig aan bijgedragen. Voor mij hoort daarbij, dat in elke stad en dorp alle politieke partijen zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn. Daar wil ik voor de PvdA in Wassenaar graag een bijdrage aan leveren.

Wat wil je tot stand brengen?
De PvdA is een landelijke partij met een afdeling in Wassenaar. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het zichtbaar zijn van de PvdA in Wassenaar. Ik wil dat, we er met elkaar voor zorgen dat, de PvdA  zichtbaar is in het dorp en dat duidelijk is waar de PvdA voor staat. Daarnaast vind ik het belangrijk, dat de burger weet wat hij kan verwachten, als hij op de PvdA stemt. Ook vind ik het belangrijk dat de vereniging een leuke club is, waar interessante bijeenkomsten worden gehouden en waar je met anderen kunt discussiëren over allerlei landelijke en dorpse ontwikkelingen.